SKYLINE
Murs cortina | Façanes ventilades - lleugeres | Finestres d'alumini - SKYLINE

Skyline

Empresa SKYLINE


Amb més de 40 anys d'experiència en el sector de la façana, SKYLINE ofereix els serveis d'estudi, consultoria, rehabilitació, fabricació i instal·lació de murs cortina, façanes ventilades, façanes especials, lluernaris i finestres d'alta qualitat i especificacions singulars.

Skyline està composta per professionals amb gran experiència en diferents àrees del sector de la construcció, com són l'arquitectura, l'enginyeria i el *management de projectes.

Skyline és una empresa amb origen familiar, professionalitzada i que tracta de continuar dispensant un tracte familiar als seus clients, proveïdors, col·laboradors i empleats.

L'empresa disposa dels seus propis sistemes constructius i segueix en estreta col·laboració amb els principals proveïdors de materials per a la construcció avançada i sostenible. Skyline està potenciant la seva expansió internacional alhora que continua desenvolupant i perfeccionant sistemes per a la construcció d'alta qualitat, eficient, sostenible, ràpida i duradora.


La nostra empresa és extremadament flexible i presta els seus serveis sense importar el volum de l'obra, o la seva situació geogràfica, a Espanya i en qualsevol lloc del món.

DESCARREGAR CATÀLEG