SKYLINE
Façanes ventilades
Murs cortina | Façanes ventilades - lleugeres | Finestres d'alumini - SKYLINE

Productes

Façanes ventilades


La façana ventilada millora el comportament tèrmic i acústic de la pell de l'edifici, alhora que embelleix el seu disseny.

En SKYLINE ens encarreguem de l'assessorament, disseny, fabricació i instal·lació de façanes ventilades en diversos materials, com són el composite d'alumini o ACP, el panell fenòlic o HPL, les peces ceràmiques, les plaques de fibrociment o desenvolupaments especials per a projectes singulars.

SKYLINE recomana primeres marques com són Etalbond, Larson, Trespa, Fundermax, Buchtal, Tempio, Favemanc o Eternit.
  • Façanes ventilades
  • Façanes ventilades
  • Façanes ventilades
  • Façanes ventilades
  • Façanes ventilades
  • Façanes ventilades
  • Façanes ventilades
  • Façanes ventilades
  • Façanes ventilades


SKYLINE ofereix als seus clients i col·laboradors tota la seva experiència de més de 40 anys construint façanes estanques i façanes ventilades. El departament comercial, amb gran formació tècnica, assessora i ofereix als clients diferents solucions o variants per a un mateix projecte, sempre sota la premissa de la millor qualitat i garantia.

En estar especialitzada en tota la pell de l'edifici, SKYLINE resol les trobades entre elements estancs i elements ventilats amb la major seguretat d'estanquitat.

Oferim solucions tècniques per a resoldre tot tipus de projectes complexos.

- Mur Cortina
- Lluernaris
- Façana Ventilada
- Façanes especials
- Finestres i portes d'alumini
- Rehabilitació de façanesPanells mecanitzats, lames de control solar amb composites o potser amb panells fenòlics o amb panells fotovoltàics... la nostra experiència i il.lusió són a la seva disposició.Exemples de materials utilitzats per SKYLINE en els projectes i obres:

Mur cortina i lluernaris:

Schüco, Wicona, Technal, sistemes propis, mur cortina mixt amb estructura de fusta o d'acer, abotonat, etc.

Façana ventilada:

Alucobond, Reynobond, Larson, Fundermax, Trespa, Euronit, etc.

Lamas de control solar:

Lames rectes, corbes, verticals i horitzontals, fixes o mòbils, d'alumini, vidre, panells fotovoltàics, composite, etc. Col.locades independentment o com a segones pells de façana.

Finestres i portes:

Schüco, Technal, sistemes propis i sistemes desenvolupats per a aplicacions especials, portes tallafoc, antibala, antibomba d'alumini, etc.

Façana estanca:

Panells sàndwich prefabricats, llisos i ondulats, Huurre, Europerfil, etc.

Envidrament:

Vidres tècnics, de control solar, tèrmic, acústic i especials. Marcas Stopsol, Stopray, Sunstop, Cool-lite, Ariplak, Solarlux, Guardian Sun, etc.
Comptem amb la nostra propia oficina tècnica i en ocasions especials la reforcem col.laborant amb enginyeríes especialitzades, per exemple per a càlculs per elements finits .

La gran varietat de productes i sistemes, juntament amb les instal.lacions i maquinària més avançades, permeten als nostres clients ser més competitíus i oferir una millor garantia en els edificis.

Una plantilla fixe i formada en la propia empresa, ens assegura el control de tot el procés, desde el projecte fins al muntatge final, amb un baix índex de subcontractació. El personal de SKYLINE segueix un procés de formació contínua , en tots els nivells de l'organigrama.